Indlæser Begivenheder

Del nyhed

Del på facebook
Del på email

Aftenclinic: Jordarbejde med Karin Hassing

Kom og hør Karin fortælle om øvelser du kan lave fra jorden med din hest.

Karin Hassing har og rider, træner, konkurrerer og avler islandske heste samt er international dommer, underviser, foredragsholder, forfatter til bøger artikler mm. igennem mange år.
På dette kursus vil Karin fortælle og vise, hvordan de forskellige øvelser fra jorden kan hjælpe hesten til at blive stærke i de forskellige muskler. Mange af øvelserne fra jorden er også gode kommunikationsøvelser med hesten og så den gensidige respekt skærpes.
Kurset henvender sig til alle, som er nysgerrige på at lære at arbejde med deres heste fra jorden og for personer og heste i alle aldre.
Tilmeldingen åbner 4. august for medlemmer og 6. august for alle andre via www.Sporti.dk
Klubben er vært for kaffe/the og kage Pris 275kr. for medlemmer og 300kr, for alle andre.
Min 10 deltagere Der bliver IKKE tilbagebetalt kursusgebyr, men du kan sælge din plads videre, hvis du skulle blive forhindret.

Flere nyheder

Tag din hest med til Flynderupgård på Grundlovsdag 2024

Onsdag d 5 Maj Lad os mødes ved den store røde lade ca. kl. 12. Så sætter vi hestene på små folde, som du selv sætter op. Det foregår, som sidste år, nede bag gården op ad haven hvor arrangementet foregår. Vi viser vej. Du kan køre ud med hegn inden ridning og lægge det ved den røde lade.Mad og drikkevarer købes på stedet fra kl. 12. Arrangementet med taler og musik begynder kl. 13.Vi håber at se rigtig mange

Hestevelfærd

Vi afholder foredrag om hestevelfærd i samarbejde med dansk islandshesteforening og instruktør Karin Hassing. Dørerne åbner kl. 18 og foredraget starter kl 18.30-21.30 Fordraget vil være gratis for alle klubbens medlemmer. Der er plads til 30 deltagere og vil derfor kræve tilmelding via Sporti, så vi ved der er pladser til alle.Bliver foredraget ikke fyldt op åbner vi for deltagere uden for klubben. Tilmeldingen åbner 1. Februar for medlemmer og 1. Marts for alle andre via www.Sporti.dk Klubben er vært for